Wat voor bedrijf is het?

Omega is een onlinemarketing bedrijf met een winstdeling aspect. Er zijn diverse manieren om bij dit bedrijf geld te verdienen. Het merk Omega is eigendom van Nautilius Investment Ltd, geregistreerd in 2015 in Ras Al Khaimah, de Verenigde Arabische Emiraten, registratienr. IBC / 04/15/10598. De leiding is in handen van Bartosz Nafalski (Directeur). Hij is ook de eigenaar en CEO van de consultinggroep van Expedite Holding. Hij heeft 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en werkte o.a. als managing director bij Pepsi Co., Foodcare, Maspex en MK Café. Daarnaast is Lucas Bozek de Financieel directeur. Hij is ook eigenaar en CEO van IT-bedrijf Feat Software Ltd. En heeft vele jaren ervaring als FX-handelaar bij de Santander Bank.

Wat moet/kun je investeren?

Registeren is gratis, ook geen memberfee. Daarna kun je met de zogenaamde BitBonds (1 BitBond vertegenwoordigd 1 dollar) Advertentie packs kopen (dit is het eerste verdienmodel). Let wel de BitBonds is geen coin maar een interne aanduiding van Omega.best. Alle betaling gaan met BTC. Uitbetaling van de miningpacks in Ethereum.

Het tweede verdienmodel zijn miningpacks. De contracten lopen 36 maanden. Opbrengsten zijn afhankelijk van de grote van het mining pakket. Ook hier zijn er pakketten tussen 100 en 100.000 BitBonds beschikbaar.

Wat levert het op?

Het doel van BitBonds-pakketten is om stabiele en veilige winst te bieden op basis van drie inkomstenbronnen:

- Advertentie kijkbonus
- Beloning voor deelname aan marketingonderzoek (enquêtes) via het Omega Survey-platform
- Cryptocurrency cloud-mining


Het percentage van de pakketten fluctueert afhankelijk van de marktwijzigingen (opbrengsten en koers).

Aangeven wordt: 30% bij een contract van 6 maanden en 70% bij een contract van 12 maanden.

Wat moet ik er nog meer over weten?

Vanaf het moment dat je een Pack koopt begin je te verdienen. Uitbetalen kan al vanaf €10,=.Hoe meer AdPacks je koopt hoe sneller je groei. . Er zijn pakketten tussen 100 en 100.000 BitBonds beschikbaar. Advertenties klikken (mag maar hoeft niet) en wanneer je dat wilt kun je mensen introduceren (niet verplicht dus). Ook hier kun je gewoon je geld laten groeien. Daarnaast biedt Omega.best nog meer producten aan zoals de mogelijkheid om advertenties te plaatsen, landingspage’s te maken, etc.

Het compensatieplan met de Bitbonds packs werkt met een binair systeem. Om team bonus te ontvangen, plaats je zowel rechts als link iemand in je team. Je krijgt extra betaald over je zwakke been (daar waar de minste omzet is). Let er dus goed op welke link (rechts of links) je geeft om iemand te registreren (elk been heeft zijn eigen referral-link!).
De miningpacks werken met een unilevel systeem, hier krijg je betaald tot 7 levels diep in jouw structuur.
Op Facebook bij Omega Nederland België kun je terecht om andere leden te ontmoeten. Hier helpen we elkaar met tips, worden de webinars aangekondigd en staan we klaar voor je vragen zoals bij alle andere bedrijven waar we mee samenwerken.

Nog meer informatie kun je vinden op https://account.omega.best/statics/Omega_Group_presentation.pdf

Waar kan ik registeren?

https://omega.best/register/TEVGVA==/Karen

omega.PNG